Szűrés

A(z) CES 2022 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung elhozza a csatlakoztatott otthoni élményt

2022. január 6. -

A Samsung SmartThings technológiája hozzájárul a csatlakoztatott életmód és az IoT*  jövőjéhez, legújabb fejlesztése, a SmartThings Hub szoftver pedig 2022-ben válik elérhetővé az egyes Samsung Smart TV-ken és Smart Monitorokon. A CES 2022 kiállításon bemutatott SmartThings Hub zökkenőmentes csatlakozást tesz lehetővé, amellyel a Samsung készülékek a modern otthonok irányítóközpontjává válhatnak. Az új technológia háztartások tízmillióinak biztosíthat hozzáférést a csatlakoztatott életmódhoz.

Tovább

Egy jobb holnapot ígérnek az LG CES-en debütáló újdonságai

2022. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES kiállításon mutatta be vízióját egy fejlett, jobb jövőről. Az est házigazdájaként William Cho, az LG vezérigazgatója LG World Premiere címmel prezentálta a vállalat változatos, innovatív megoldásait az új évben, és felvázolta, hogyan képzeli el a vállalat a befogadóbb felhasználói élményt és a fenntarthatóbb jövőt. 

Tovább

Továbbfejlesztett OLED panellel jönnek a Panasonic LZ2000-es tévéi

2022. január 5. -

A Panasonic bejelentette 2022-re tervezett OLED TV zászlóshajójának, az LZ2000-nek piaci megjelenését, a televízió 55, 65 és most először 77 hüvelykes méretben is elérhető. 

Tovább

Bemutatkozik a Samsung The Freestyle

2022. január 5. -

A Samsung a CES 2022 kiállításon mutatja be a legújabb szórakoztató eszközét, a The Freestyle hordozható projektort. A The Freestyle különleges technológiájának és sokoldalúságának köszönhetően a felhasználók szinte bárhová magukkal vihetik a kedvenc filmes tartalmaikat és zenéiket.

Tovább